Civilingeniør, godsejer Ole Ebbe Andersen - kaldet "O.E" - blev født d. 7. april 1893.
Han blev spejder i Sorø i 1911 og kom til 5. Østerbro trop i København, hvor han senere blev tropsleder.
I 1920 overtog "O.E." godset "Vissinggård" og blev divisionschef for Midtjydske Division under Det Danske Spejderkorps i 1923.
I 1926 blev han udnævnt til divisionens æresmedlem.
"O.E." deltog i verdensjamboreen på Ermelunden i 1924, hvor han blev "fætter" (guide) for Lady Baden Powel og sønnen Peter.
Tre af "O.E."s gamle spejderkammerater fra 5. Østerbro Trop, kom nogle somre på Vissinggård. Det var Prior, Weth og forstmanden Niels Skovgård - kaldet "Spætten".
I 1924 fik de lov til at bygge en hytte oppe i skoven af godsets materialer. Da de havde lagt spærrene, var udskæringerne ikke helt perfekte, der var opstået en del åbninger. Det skulle skjules, derfor fik de den lyse idé at hente mos i skoven, som de stoppede åbningerne med. Derfor blev dens navn "Moshytten".
De lavede også en underjordisk gang, som gik fra en lem i gulvet, ca. 25 meter ned i skoven. Gangen er nu styrtet sammen men findes som en lang grøft.
Det Danske Spejderkorps nedsatte i 1925 et hytteudvalg, der senere dannede "Hytteringen", begyndesen til "Herbergringen", som senere fik tilslutning fra 38 ungdoms- og sportsorganisationer, der udsteder vandrekort.
Til "Hytteringen" anmeldte rektor Hartvig-Møller, Gl. Hellerup Gymnasium straks "Fjældstuan" på Bornholm, og senere på året fulgte O.E. Andersen efter med "Moshytten".
Begyndelsen til vandrebevægelsen var gjort - og "Moshytten" blev således et af Danmarks første vandrehjem.
Nede ved godset byggede godsets folk senere et lille rødt hus med 4 køjer til Flensborgspejderne.
"Flensborghuset" blev af og til også benyttet af andre spejdere.
"O.E.-pladsen" er siden 20-erne blevet benyttet af spejdere fra hele landet, og så tidligt som i 1926 afholdt Det Danske Spejderkorps SYDSLESVIG en stor pinselejr på pladsen. Det er dog specielt spejdere fra Horsens, Skanderborg og Århus, der har været flittige gæster i Moshytten og på O.E.-pladsen.
"O.E.-pladsen" har således været brugt af spejdere i over 70 år og er formentlig Danmarks ældste faste spejderlejrplads.
I 1952 lod O.E. Andersen og hustru Gertrud Andersen (kaldet "Tutte") 50.000 kvadratmeter lyngbakkeareal, der ligger vest for lejrpladsen, frede som naturområde med offentlig adgang.
"O.E.-pladsen" med ca 12.000 kvadratmeter blev i 1967 skænket til den daværende Ejer Bavnehøj Division under Det Danske Spejderkorps og er tænkt anvendt til ledertræning og lejrplads for spejdere.
Fra 1970 til 1991 var pladsen overført til Veje Amts Distrikt under Det Danske Spejderkorps, men i 1991 blev "O.E.-pladsen" overtaget af HORSE DIVISION under Det Danske Spejderkorps, som nu har ansvaret for pladsens drift og vedligeholdelse.
Spejdervennen Ole Ebbe Andersen døde d. 26. juli 1974 og blev begravet på Sdr. Vissing kirkegård.
Fru Gertrud Andersen solgte Vissinggård den 16. juni 1980 til fru Eva Seidenfaden.
O.E. Andersens datter fru Kirsten Mehlsen boede i 24 år i Kenya, hvor hun, i nært samarbejde med Lady Baden Powel, gjorde et stort arbejde for de afrikanske pigespejdere.
Efter hjemkomsten til Danmark var hun i en periode divisionschef for Horse Division.
Fru Gertrud Andersen og Kirsten Mehlsen har i 1993 foræret Spejdermuseet i Århus en mængde spændende ting, bl.a. "Moshytten"s gamle gæstebøger.
På spejdermuseet findes også en model af "Moshytten" fra 1924.
I 1993 byggede seniorspejderne fra Hovedgård en shelter, der blev opkaldt efter og indviet af fru Gertrud Andersen med spejdernavnet "Tutte".
Fru Gertrud Andersen døde den 11. januar 1995 og er begravet på Sdr. Vissing kirkegård.